If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Един приятел, собственик на Опел, ми праща две снимки по скайп. Тегля ги аз. Отварям ги и какво да видя.
Задниците на новата Астра и новата Жулиета.
Малко или много Жулиетата му е заприличала на Астра... как да коментирам това нещо?! Замълчах си.
Замислям се, дали е можело да сравнят 147, 145, 33, Алфазуд дори с някой от конкуренцията ...
а 145 колкото и да ми харесва не е толкова авангардна
Това със Астрата вече е говорено по-рано в темата. Според мен прилката не е толкова очебийна, като изключим някой дизайнерски тенденции, които напоследък са валидни за всички коли в класа (и предполагам се налагат по функционални причини, а не са приумица на дизайнерите), и факта че стоповете на едната леко напомнят за стоповете на другата. Но за някой на който му се иска новия му Опел да е готин, колкото Алфа това може и да е сериозна прилика А специално за стоповете, според мен на Алфата са в пъти по-елегантни, въпреки че тия на Опела имат сходен контур.
А и в края на краищата не вярвам някой да отрече, че ако никога не е виждал и двете коли и му покажат задниците и на двете без да има еблеми върху тях веднага ще познае коя е италианската и коя немската
Сравнвнието с киа рио е смешно и неаргументирано. Между другото доста корейски фирми ползват Италдизайн, Бероне и Пининфарина.
И на мен така ми се струва, ама колегите си държат на него и без аргументи Пък корейците не знам кой им прави дизайна, ама специално Риото ако са го правили в италианско студио сигурно са до дали на някои стажанти, така че не знам защо трябва да го слагаме при жулиетата
Върнах се още в началото на темата за (Алфа Милано) сега вече Джулиета. И открих следните снимки. Според мен дизайна на тази концепция е в пъти по близък до традициите на Алфа от това недоносче което прдстои да се появи в Женева.
Погледнете я- динамика, острота, агресия. Супер различно от всичко което е сегмента в момента. Ако я бяха доработили в детайл, за да я вкарат в сериино производство сисгурен съм, че щеше да стане бестселър....
Това е разбира се лично мнение..
Върнах се още в началото на темата за (Алфа Милано) сега вече Джулиета. И открих следните снимки. Според мен ако дизайна на тази концепция е в пъти по близък до традициите на Алфа от това недоносче което прдстои да се появи в Женева.
Погледнете я- динамика, острота, агресия. Супер различно от всичко което е сегмента в момента. Ако я бяха доработили в детайл, за да я вкарат в сериино производство сисгурен съм, че щеше да стане бестселър.... Това е разбира се лично мнение..
Фотошоп на "любимото" Мито с фарове от Ферари калифорния
[ATTACH]40114[/ATTACH] [ATTACH]40113[/ATTACH]
Да така е наистина. Но нали знаеш, че красотата на на формата е пропорциите. А според мен не са лоши и пак уточнявам, ако се оформят в детайл, защото модела който пуснах е доста грубо оформен.
Да така е наистина. Но нали знаеш, че красотата на на формата е пропорциите. А според мен не са лоши и пак уточнявам, ако се оформят в детайл, защото модела който пуснах е доста грубо оформен.
Точно Пух мисля, че достатъчно добре знае къде е красотата на формите
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015 Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997[Ex]
Точно Пух мисля, че достатъчно добре знае къде е красотата на формите
Да аз не съмнявам в това. Не нужно да се занимаваш с дизайн, за да можеш да предцениш. Аз също работя в тази сфера- тоест завършил съм архитектура и в часност се занимавам с дизайн...
Сега забелязвам нещо друго. Към средата на темата има едни снимки на колата правени на открито и там има някаква малка италианска регистрационна табелка. Интересно как ще изглежда като и цапнат бългаски номер там Не че очаквам да се разкраси отпред де, едва ли ще е за добре
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015 Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997[Ex]
Comment